Egészséges életmód kisokos

 

Multivitamin

Súlyos betegségeket segít elkerülni a multivitamin – Szervezetünk megfelelő működéséhez elengedhetetlen, hogy különböző vitaminokat elegendő mennyiségben fogyasszunk. A multivitaminok szedése ezért minden évszakban ajánlott, hiszen ezekben megtalálható minden olyan anyag, amelyre szükségünk vagy a kiegyensúlyozott, egészséges élethez. Különösen azért fontos mindez, mert az egyes vitaminok hiányakor komoly betegségek alakulhatnak ki. Előzzük meg a bajt, és szedjünk rendszeresen multivitamint!

 

Méregtelenítés

Csodákat tehet velünk a méregtelenítés – Szervezetünk méregtelenítése rendkívül fontos, mert a lerakódott méreganyagok komoly károkat okozhatnak testünkben, amelyek betegségek kialakulásához vezethetnek. A mérgezett testnek számos kellemetlen tünete is van, többek között a túlsúly, a depresszió, emésztési problémák, immungyengeség. Időnként jól jöhet egy-egy méregtelenítő kúra, hogy tehermentesítsük szervezetünket. A méregtelenítést végezhetjük gyógynövények segítségével is, például máriatövissel.

 

Gyuri bácsi

Ízletes gyógyulást kínálnak Gyuri bácsi gyógyteái – Gyuri bácsi jelenleg az egyik legismertebb képviselője a mai modern gyógynövényes gyógyításnak. A „bükki füvesember” gyógyteái nagyon népszerűek, nem is csoda, hiszen amellett, hogy finomak, szinte nincs olyan betegség vagy egészségügyi probléma, amelyre ne Gyuri bácsi ne kínálna valamilyen megoldást egy-egy gyógytea formájában. Így például emésztési problémákra, húgyúti gondokra, immunerősítésre, méregtelenítésre, vagy éppen a stressz leküzdésére.

 

Gyógyteák hatásai

Használjuk ki a gyógyteák hatásait! – Szinte nem találni olyan betegséget, amelyre ne ajánlanának valamilyen gyógyteát. A gyógyteák hatásai nemcsak a fennálló problémák leküzdésében, hanem azok megelőzésében is segíthetnek. A legtöbb gyógyteának például antibakteriális és immunrendszer erősítő hatása van, de bizonyos teák szervi betegségek esetén is segíthetnek. Az egyik legnépszerűbb a Kombucha gyógytea, amely jótékony hatással van a bélflórára, a vérkeringésre, és segít a méregtelenítésben.

 

Forrás: http://mivelle.hu/egeszseges-eletmod-kisokos/

Egészséges életmód kisokos

Post navigation


PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com